Wat doen we?

Wat doen we?

Thuisverpleging omvat alle verpleegkundige verstrekkingen in de thuisomgeving. Wij hechten veel belang aan kwalitatieve zorg op maat in de vertrouwde omgeving. We besteden ook aandacht aan de familiale, psychologische en sociale situatie van onze patiënten. Thuiszorg biedt u als patiënt veel voordelen. Niet alleen wordt u behandeld in een vertrouwde omgeving, ook uw discretie en privacy zijn honderd procent gegarandeerd.

Door de kleinschaligheid van ons team kunnen we een kwalitatief hoogstaande persoonlijke aanpak en opvolging garanderen. We bieden een multidisciplinaire samenwerking met andere betrokkenen in de gezondheidszorg (ziekenhuizen, huisdokters, apothekers, mutualiteiten, sociale centra etc.)  om zo een goede omkadering voor u te voorzien.

Wij werken nauw samen met serviceflats De Mozaïek in Oud Heverlee en bieden de mensen die daar verblijven verpleegkundige zorgen.

Ons team is actief in Heverlee, Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Haasrode, Blanden, Sint-Agatha-Rode en Neerijse. Woont u buiten deze regio? Neem contact met ons op en we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x