Team

Team

Wij zijn als gediplomeerde verpleegkundigen erkend door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Daarnaast heeft een thuisverpleegkundige ook nog een aparte erkenning van het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering).

 

Marleen Bonhomme

Marleen is gradueerd ziekenhuisverpleegkundige met als specialisatie geriatrie en rusthuisbeleid. Zij heeft ervaring opgedaan in het AZ Sint-Norbertus Duffel en UZ Sint-Pieter Leuven op diensten pediatrie en geriatrie. Marleen is zelfstandige verpleegkundige sinds 1987 en is verantwoordelijke van Serviceflats Mozaïek Oud-Heverlee. Verder is zij secretaris van de Raad van Bestuur Kring Zelfstandige Verpleegkundigen Leuven en lid van de werkgroep Sel-Goal Meerdaal.

 

Guido Vanasbroek

Guido werkte als verpleegkundige in de operatiezaal en op de spoedgevallendienst van het Heilig Hartziekenhuis in Leuven. Intussen heeft Guido veel ervaring opgedaan in de thuisverpleging.

 

Stijn Swaegers

Stijn is afgestudeerd in 2004 Bachelor Verpleegkunde met specialisatie geriatrie. Stijn werkte op de dienst revalidatie neurotrauma en coma in UZ Leuven (Pellenberg), op de afdeling oncologie en spoedgevallen in UZ Gasthuisberg. Intussen werkt Stijn al sinds 2006 in de thuisverpleging en is hij zich verder aan het verdiepen in de palliatieve zorgen, chronische zorg en wondzorg.

 

Lieve Versin

Lieve is opgeleid als psychiatrische verpleegkundige. Ze werkte 8 jaar op de opnameafdeling in Sint-Kamillus in Bierbeek en stapte in 1994 over naar de thuisverpleging. Zij deed dit eerst 7 jaar in Bertem en vervolgens in de regio Oud-Heverlee.


Laurens Schroyens

Laurens studeerde in 2014 af als verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg. In 2016 behaalde hij zijn Master in de Verpleeg- en Vroedkunde. en in 2018 studeerde hij af als Tabakoloog. Hij werkte als verpleegkundige  in het Psychosociaal Centrum Leuven waarna hij begon als zelfstandig thuisverpleegkundige. Verder is hij Lector verpleegkunde aan UCLL en werkt hij als Tabakoloog bij Huisartsenpraktijk 'De Flint' in Leuven.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x