Team

Team

Wij zijn als gediplomeerde verpleegkundigen erkend door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. Daarnaast heeft een thuisverpleegkundige ook nog een aparte erkenning van het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering). 

 

 

Guido Vanasbroek

Guido werkte als verpleegkundige in de operatiezaal en op de spoedgevallendienst van het Heilig Hartziekenhuis in Leuven. Intussen heeft Guido veel ervaring opgedaan in de thuisverpleging.

 

Stijn Swaegers

Stijn is afgestudeerd in 2004 Bachelor Verpleegkunde met specialisatie geriatrie. Stijn werkte op de dienst revalidatie neurotrauma en coma in UZ Leuven (Pellenberg), op de afdeling oncologie en spoedgevallen in UZ Gasthuisberg. Intussen werkt Stijn al sinds 2006 in de thuisverpleging en is hij zich verder aan het verdiepen in de palliatieve zorgen, chronische zorg en wondzorg.

 

Lieve Versin

Lieve is opgeleid als psychiatrische verpleegkundige. Ze werkte 8 jaar op de opnameafdeling in Sint-Kamillus in Bierbeek en stapte in 1994 over naar de thuisverpleging. Zij deed dit eerst 7 jaar in Bertem en vervolgens in de regio Oud-Heverlee.


Naomi Demeyer 


Jonas Beyens

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x